Öljyn hallinta

Jäteöljyn käsittely

Agrolin johtavana periaatteena on olla sekä ympäristön että talouden kannalta kestävä. Ympäristön suojelemiseksi on tärkeää, että sinä Agrolin asiakkaana tunnet olosi turvalliseksi käsitellessäsi vaarallisia jätteitä. Siksi Agrolilla on yhteistyösopimus Nemax Environmental Managementin kanssa sekä vaarallisten jätteiden käsittelyssä että ympäristökonsultoinnissa. Yhteistyön kautta voimme tarjota vaarallisten jätteiden käsittelyä, varastointia, lajittelua, kuljetusta ja dokumentointia. Nemax auttaa sinua myös neuvomalla ja toteuttamalla konkreettisia toimenpiteitä ympäristötyössäsi. Kuka tahansa, joka käyttää Agr:n tuotteita, voi käyttää palvelua riippumatta siitä, ostetaanko voiteluaine suoraan meiltä vai jälleenmyyjän kautta.

 

Miksi Agrol käsittelee jäteöljyä?

Jotta sinä asiakkaana voit luottaa siihen, että vältät ympäristö- ja terveysriskit. Lisäksi suunnittelu ja menettelyt tarjoavat yritykselle parhaat edellytykset täyttää ympäristölain vaatimukset.

 

Mitä jäteöljylle tapahtuu?

Se luovutetaan Swedish Oil Recyclingille, joka vastaanottaa ja käsittelee jäteöljyn Västeråsin tehtaallaan. Jäteöljystä valmistetaan kiertolämmitysöljyä, CEO. Sitä käytetään joko uuden voiteluöljyn tuotantoon tai korvaamaan neitsytöljyä ja hiiltä kalkin tuotannossa.

 

Miten öljynhallinta toimii?

Hinnat, varauksen ja laskutuksen hoitaa Nemax, jonka tavoittaa numerosta 0585-260 95 tai info@nemax.se. Hinnat riippuvat käsittelykustannuksista (vaarallisen jätteen tyyppi) ja kuljetuskustannuksista. Nemax laskuttaa asiakasta palvelusta.

Haluatko saada palkinnon Agrollin yhteistyösopimuksen kautta?

Ei hätää - ota yhteyttä Nemaxiin numeroon 0585-260 95 tai info@nemax.se.

Agrolille laatu on tärkeää

Olemme asiantuntijoita raskaissa koneissa, joiden on kestettävä ankaraa pohjoista ilmastoa.