Laatupolitiikka

Laatupolitiikka ja sen merkitys

On tärkeää valita korkealaatuinen öljy. Sekä koneen että luonnon vuoksi. Siksi tuotteemme sisältävät parhaat perusöljyt ja lisäaineet. Jatkuvalla innovoinnilla ja läheisellä yhteistyöllä kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa tuotamme korkealaatuisia voiteluaineita, jotka ovat juuri sitä, mitä koneesi tarvitsee.

Kun valitset Agrolin, tiedät, että koneen suorituskyky on optimoitu, kuluminen vähenee, seisonta-ajat vähenevät, huoltokustannukset pienenevät ja tehokkuus kasvaa.
Lyhyesti sanottuna Agrol säästää sekä aikaa että rahaa.

Agro Oil valmistaa korkealaatuisia voiteluaineita ja kemikaalihuoltotuotteita maa-, metsä- ja rakennusalan ammattimarkkinoille. Olemme asiantuntijoita raskaissa koneissa, joiden on kestettävä ankaraa pohjoista ilmastoa. Agrol on Lantmännenin tuotemerkki, jota valmistetaan Ruotsissa. Agro Oilin laatupolitiikka kuvaa, miten työskentelemme laadun kanssa.

 

"Tärkeä osa Agro Oilin liiketoimintakonseptia on kokonaisvaltainen näkemys kaikesta toiminnastamme ja liiketoiminnan johtaminen lähellä asiakasta."

 

Tämä tarkoittaa, että:

  • Kehitämme ja markkinoimme tuotteita ja palveluita, jotka perustuvat asiakas- ja liiketoimintahyötyihin. Asiakkaamme saavat tilatut tuotteet ja palvelut oikeaan aikaan, sovitun määrittelyn mukaisesti ja sovittuun hintaan.
  • Työskentelemme järjestelmällisesti ja järjestelmällisesti parantaen jatkuvasti tuotteidemme laatua ja prosessejamme parantaaksemme kilpailukykyämme.
  • Toimimme ennaltaehkäisevästi tekemällä riskianalyysejä kaikissa osaprosesseissamme.
  • Huomioimme asiakas- ja lakisääteiset vaatimukset jäsennellysti ja systemaattisesti työssämme. Tämä tarkoittaa, että asetamme vaatimuksia, asetamme tavoitteita ja seuraamme. Kannustamme työntekijöitämme asiakaskeskeisyyteen ja kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan ja tarjoamme kaikille tarvittavat tiedot tuotteidemme, palveluidemme ja työskentelytapojemme vaatimuksista.
  • Varmistamme, että prosessiemme ja tuotteidemme vaatimukset täyttyvät hyvin kehitetyllä ja toteutetulla johtamisjärjestelmällä.
  • Laatutyömme tulokset luovat hyvät edellytykset pitkän aikavälin hyvälle kannattavuudelle ja kilpailukyvylle.
Agrolilla on oikea öljy koneellesi

Mietitkö, mitä tuotteita tarjoamme? Meillä on laaja valikoima, joka sopii kaikentyyppisiin koneisiin.