Vaihteistoöljyt

Työskenteletkö automaattivaihteistojen kanssa?

Sitten voit valita kahden tuotteemme välillä. ATF Synthetics 102 on synteettinen vaihteistoöljy, kun taas ATF Dextron III on mineraalipohjainen.

Tarjoamme myös kuusi yhdistelmäöljyä

Kaikilla niillä on API-luokitus GL-4. Näistä neljä on UTTO-luokiteltuja ja kaksi STOU-luokiteltuja. Agroilin UTTO-öljyt ovat osa Hybran-sarjaa, joka on kehitetty yhdessä yliopistojen, asiakkaiden, konevalmistajien ja toimittajien kanssa. Hybran-sarja koostuu täyssynteettisestä kärkivaihtoehdosta Hybran Synthetics, puolisynteettisestä bestselleristä Hybran Plus G2 ja mineraaliöljystä Hybran Classic, joka on ihanteellinen vanhemmille koneille.

Kattava vaihteistoöljyvalikoima

STOU-luokiteltuihin vaihteistoöljyihin tarjotaan joko mineraaliöljyä Kombi Classic tai puolisynteettistä Variotransia. API-luokitusta GL-5 vaativille vaihteistoöljyille on olemassa Hypoid-sarja, joka sisältää synteettistä öljyä Hypoid Synthetics sekä mineraaliöljyjä Hypoid LS, Hypoid 80w-90 ja Hypoid 80w-140. Kun API-luokitusta GL-1 pyydetään, Transmission GL-1 on sopiva.

 

Agrolilla on oikea öljy koneellesi

Mietitkö, mitä tuotteita tarjoamme? Meillä on laaja valikoima, joka sopii kaikentyyppisiin koneisiin.

 

Hyvä tietää:

  • Oikean vaihteistoöljyn valitsemiseksi automaattivaihteistoon tarvitaan niin sanottu ATF (Automatic Transmission Fluid) -öljy. Jos vaihteistoöljyä käytetään manuaalivaihteistossa, öljyllä on oltava oikea API-luokitus. API-järjestelmässä on pääasiassa kolme luokitusta, joissa suurin ero on siinä, kuinka paljon "ääripainelisäainetta" (EP-lisäainetta) lisäaineena on.

 

  • Mitä korkeampi luokitus, sitä korkeamman paineen vaihteistoöljy kestää. Koneellesi sopiva API-luokitus löytyy käyttöoppaasta. Osa vaihteistoöljyistä on niin sanottuja yhdistelmäöljyjä. UTTO-öljyjä voidaan käyttää vaihteistoöljyinä ja hydrauliöljyinä, kun taas STOU-öljyjä voidaan käyttää moottoriöljyinä, vaihteistoöljyinä ja hydrauliöljyinä.