Moottoriöljyt

Työskenteletkö raskaiden dieselmoottoreiden kanssa?

Sitten voit valita kahdeksasta tuotteestamme. Ultra Truck, synteettinen 5W-30-öljy, on Agrólin monipuolisin tuote, joka kestää erittäin vaativia käyttöolosuhteita. Synteettinen Tera Truck ja puolisynteettinen Mega Synthetics, öljyt, joiden viskositeetti on 10W-40, soveltuvat myös nykyaikaisiin moottoreihin, joissa on vaativat käyttöolosuhteet ja pitkät vaihtovälit. Puolisynteettiset 10W-30 öljy Evo Synthetics ja 15W-40 mineraaliöljyt Evo Truck ja Mega Truck ovat korkealaatuisia bestsellereitä, jotka sopivat paljon.

Onko sinulla vanhempia moottoreita?

Sitten voimme palvella mineraaliöljyjä Engine Oil SAE 10W ja Engine Oil SAE 30.  

Henkilöautoille

Tarjoamme perusvalikoiman, joka koostuu kolmesta synteettisestä tuotteesta Zenit C (5W-30), Spectra (5W-40) ja Excellent (0W-30) sekä osittain synteettisestä 10W-40 öljystä Nova. Zenit C on monipuolinen ja suorituskykyinen tuote, joka on kehitetty sopimaan dieselhiukkassuodattimiin uusimman sukupolven moottoreissa. Spectra loistaa pitkällä käyttöiällään, erinomainen parantaa moottorin polttoainetaloutta ja Novalla on erinomaiset jäähdytysominaisuudet.

Kaksitahtimoottoreille

Meillä on kaksi sopivaa tuotetta; F1 2-tahti Racing ja 2-tahti Duo. F1 2-Stroke Racing on synteettinen öljy nykyaikaisiin kaksitahtisiin suoraruiskutusmoottoreihin, kuten mopoihin, moottorisahoihin ja moottorikelkkoihin. 2-tahtinen Duo on osittain synteettinen öljy raskaasti kuormitetuille maalla sijaitseville ilmajäähdytteisille kaksitahtimoottoreille.

Agrolilla on oikea öljy koneellesi

Mietitkö, mitä tuotteita tarjoamme? Meillä on laaja valikoima, joka sopii kaikentyyppisiin koneisiin.

 

Hyvä tietää:

  • Suurin yksittäinen ero moottoriöljyjemme välillä on niiden viskositeetti tai paksuus. Viskositeetti on keskeinen, koska se kuvaa, miten öljy käyttäytyy moottorissa lämpötilaolosuhteista, koneen katalysaattorista ja hiukkassuodattimesta riippuen. SAE-järjestelmää käytetään kuvaamaan moottoriöljyjen viskositeettia, ja se on merkitty esimerkiksi 15W-40: ksi, jossa ensimmäinen numero (15W) on öljyn paksuus kylmässä ja jälkimmäinen numero (40) on öljyn paksuus käyttölämpötilassa.

  • Polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi ja päästöstandardien täyttämiseksi konevalmistajat kehittävät moottoreita, jotka toimivat ohuempien ja matalaviskoosisempien moottoriöljyjen kanssa. Sitten on tärkeää miettiä, onko tuote mineraalipohjainen, osittain synteettinen vai täyssynteettinen, koska tämä vaikuttaa öljyn stabiilisuuteen ja ominaisuuksiin. Synteettiset moottoriöljyt, toisin kuin mineraalipohjaiset moottoriöljyt, valmistetaan keinotekoisesti ja niillä on usein parempi suorituskyky. Tämä johtuu siitä, että ne aiheuttavat vähemmän kitkaa kuin mineraalipohjaiset moottoriöljyt.  

  • On tärkeää noudattaa koneen valmistajan voiteluaineelle asettamia laatuvaatimuksia, jotka löytyvät käyttöoppaasta. Niin kauan kuin öljyllä on hyväksyntä, joka täyttää vaaditut laatuvaatimukset, voit olla turvassa. Silloin tiedät, että öljy toimii moottorissa ilman, että sinun tarvitsee päättää viskositeettia tai sitä, onko öljyn oltava mineraalista, osittain synteettistä vai täyssynteettistä.  

  • Moottoriöljyjen laatuvaatimukset määritellään yleensä API- tai ACEA-laatujärjestelmien mukaisesti. Lisäksi merkkikohtaisia laatuvaatimuksia voi olla esimerkiksi Mercedekseltä, Volvolta ja VW:ltä. Oikean moottoriöljyn valitsemiseksi koneen omistajan käsikirjan vaadittujen laatuvaatimusten on täytettävä moottoriöljyjen hyväksynnät, jotka ovat luettavissa tuoteselosteesta tai Agr: n verkkosivustolta.