Hydrauliikkaöljyt

Etsitkö ympäristöystävällisiä hydrauliikkaöljyjä?

Sitten voit valita kahden tuotteemme välillä. Mendo Longlife tarjoaa erittäin alhaisen hankauksen ja pitkän käyttöiän herkissä ympäristöissä ja sopii kaikille viskositeeteille. Myös Mendo G4 , joka antaa vähän hankausta ja on helposti hajoava kahdessa vaihtoehdossa - viskositeetti 32 tai 46. Tarjoamme myös huuhteluöljyä , joka voidaan muuntaa ympäristöystävällisestä hydrauliöljystä ympäristöystävälliseksi. 

Vakiohydrauliikkaöljymme.  

Hydraulic Synthetics on täysin synteettinen hydrauliikkaöljy. Se soveltuu hydraulijärjestelmiin, joissa vaaditaan 32 tai 46 viskositeettia sekä erittäin pitkää käyttöikää, alhaista polttoaineenkulutusta ja vähäistä huoltoa. Hydraulinen SH/SHS on korkealaatuinen mineraalipohjainen hydrauliikkaöljy, joka soveltuu useimpiin kohteisiin ja jota on saatavana kolmessa eri viskositeettiluokassa (32, 46, 68). Pienemmille koneille, jotka tarvitsevat öljyä, jonka viskositeetti on 32, tarjotaan Hydraulic Special 32.

 

Agrolilla on oikea öljy koneellesi

Mietitkö, mitä tuotteita tarjoamme? Meillä on laaja valikoima, joka sopii kaikentyyppisiin koneisiin.

 

Hyvä tietää:

  • Kuten moottoriöljyjen kohdalla, on tärkeää valita hydrauliöljy, jolla on sopiva viskositeetti. Liian alhainen viskositeetti johtaa hydraulipumppujen tarpeettomaan kulumiseen ja alhaisempaan hyötysuhteeseen. Liian korkea viskositeetti antaa painehäviöitä putkissa ja venttiileissä. Siksi hydrauliöljyä tarjotaan pääasiassa kolmessa viskositeettiluokassa: 32, 46 ja 68. Hydrauliöljy on öljy, joka joissakin sovelluksissa voi vuotaa luontoon. Näissä tapauksissa on tärkeää käyttää ympäristöystävällistä öljyä.

  • Ympäristöystävälliset öljyt perustuvat helposti biohajoaviin perusnesteisiin ja lisäaineisiin, jotka ovat vähän myrkyllisiä eivätkä biokertyviä. Jotta öljy voidaan luokitella ympäristöystävälliseksi, sen on oltava Ruotsin teknillisen tutkimuslaitoksen hyväksymä ruotsalaisten standardien mukaisesti.